Home

Fakta

Back

Enklare

Genom många års erfarenhet av bilbranschen har vi samlat på oss mycket kunskap om bilaffärer. Den kunskapen delar vi gärna med oss av. Skall du sälja eller köpa en bil, mc, släp, pick-up eller annat fordon som rullar kan vi hjälpa dig till en bättre affär tack vare vår unika affärsidé.

Klokare

Vår affärsidé är inte bara ny. Den är också klok i stället för att bygga en bilhall - eller rättare sagt en massa bilhallar över hela Sverige - har vi byggt en databas. I den lägger vi information om bilar som är till salu. På det sättet sparar vi mycket pengar. Och det har du glädje av när du skall sälja eller köpa en bil. En annan fördel är att du som skall sälja din bil kan använda den ända tills vi hittar en köpare. Informationen finns i databasen, tillgänglig för alla via Internet.

Säkrare

Det här är ett tryggt sätt för dig som säljer eller köper bil. Du som säljer får alltid kontant betalt så snart vi förmedlat din bil. Och du som köper kan vara säker på att bilen är godkänd av Svensk Bilprovning och att den är till fullo betald.

Copyright © 2019 M&S Bilförmedling AB | Visa webbversionen