MAXUS Euniq

MAXUS Euniq 5 MPV - 6 sits 70kwt 177HK - Inkl. Exclusive Paket

MAXUS Euniq 5 MPV - 6 sits 177HK Inkl. Exclusive Paket
5 950 kr/mån 475 920 kr (594 900 kr inkl. moms)

MAXUS Euniq 6 SUV - inkl. Exclusive Paket

MAXUS Euniq6 SUV - Euniq6 är en stor, elektrisk SUV designad för både vardags- och långresor. Med klassens största bagageutrymme på 754 liter och ett stort utrustningspaket som standard, är detta den...
5 900 kr/mån 471 920 kr (589 900 kr inkl. moms)

Euniq5 MPV

Maxus Euniq5 är en stor, elektrisk och flexibel familjebil med utmärkt bekvämlighet och lång räckvidd. Den har sex sittplatser och är rymlig och flexibel. Bilen är perfekt för familjer som behöver mycket utrymme och bekväma sittplatser både för föraren och passagerarna. Dessutom kan den köra både för vardagsändamål och långresor med sin räckvidd på 345-420 km. Den har också ett kraftfullt 70 kW batteripaket och kan snabbladdas från 30-80% på bara 35 minuter.

Maxus Euniq5 kombinerar också bra utrymme och lång räckvidd. Den kan ge dig en räckvidd på 345-420 km oavsett om du kör till jobbet, till stugan eller på en familjesemester. Räckvidden kan dock påverkas av faktorer som körstil, temperatur och lufttryck i däcken. De angivna siffror från WLTP-testcykeln är baserade på en kombinerad körning.

Maxus Euniq5 har också en hög nivå av utrustning och en rad passiva och aktiva säkerhetsfunktioner som hjälper till att göra körningen trygg och bekymmersfri. Bland dessa funktioner ingår bromskraftsförstärkare, elektronisk stabilitetskontroll, dödavinkelvarnare, adaptiv farthållare och nödbromsassistans. Med dessa funktioner kan föraren känna sig säker och skyddad på vägen.

Euniq6 SUV

Euniq6 är den ultimata SUV:en som erbjuder dig maximalt av allt du behöver. Denna elektriska bil är designad för att möta både dina vardagliga behov och för att ta dig på långa resor utan bekymmer. Med ett imponerande bagageutrymme på 754 liter och ett generöst standardutrustningspaket är Euniq6 den perfekta familjebilen för dig.

Vad gäller utrustning kommer Euniq6 alltid med det bästa. Apple Carplay, ett stort elektriskt panoramasoltak, atmosfäriskt ljus i 64 olika färger, trådlös mobilladdning, Keyless GO, 6-vägs elektronisk justering av förarstolen och en elegant svart läderinteriör är bara några av de inkluderade funktionerna.

Säkerheten är också av högsta prioritet. Euniq6 erbjuder en imponerande rad av förarassistanssystem och säkerhetsfunktioner, inklusive Adaptiv farthållare, 360° parkeringskamera, filbytesvarning, döda vinkel-varnare, automatiskt nödbromssystem, parkeringssensorer fram och bak samt elektronisk stabilitetskontroll.

Det bästa av allt är att Euniq6 SUV ger dig maximalt för dina pengar. Med sin imponerande storlek, omfattande utrustning och otroligt rymliga bagageutrymme är denna elektriska familjebil ett oslagbart val. Med en längd på 4735 mm, en bredd på 1860 mm och en höjd på 1736 mm, kombinerat med ett axelavstånd på 2760 mm och en markfrigång på 190 mm, erbjuder bilen gott om utrymme både för passagerare och bagage.

Euniq6 är också en bil som drar till sig blickar på vägen. Dess moderna design, eleganta linjer och tuffa och sportiga front ger den en imponerande och attraktiv estetik. Med sina Full LED-strålkastare, 18-tums aluminiumfälgar och ett elektriskt panoramasoltak tar Euniq6 din körglädje till en helt ny nivå.