Sälja bil - Referenser

Bilförmedlingen samarbetar med Trustpilot och Reco för att samla in omdöme från våra uppdragsgivare och kunder. Ni kan se några av Bilförmedlingens omdöme nedan.

Bilförmedlingen omdöme / recensioner

Totalt betyg 4.7 (från 1 till 5) baserat på 2204 omdömen via Trustpilot och Reco. Visar de 10 senaste.

Tydlig i sin...
Tydlig i sin kommunikation! Bra service, inga konstigheter. Super nöjd!

Fint bemötande av...
Fint bemötande av personal och kan rekommenderas igen

Peugeot 207...
Peugeot 207 Cabriolet. Blev vänligt bemött. Service-minded. Inga konstigheter. Jag kom dit kollade bilen och provkörde. Sedan gjorde vi upp affären och jag körde hem med mitt nyförvärv.

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande. Återkom vid flera tillfällen och checkade av. Är en mycket nöjd kund. Rekommenderas varmt. Monica i Helsingborg

Köpte en bil av dom...
Köpte en bil av dom det var ett bra bemötande Hade inga direkta förväntningar Bra snabbt och enkelt

Kan rekommendera detta företag
Blev väl bemött och blev sakligt informerad om den bil jag var intresserad av. Köpet gick smärtfritt och företaget kontrollerade bilen innan den blev utlämnad till mig. Jag är mycket positiv till företaget och deras professionella handläggande.

Fick hjälp med...
Fick hjälp med försäljning av bil mot överenskommen ersättning. Jag blev bra och korrekt bemött. Jag anser att företagets representant motsvarade mina förväntningar. Min bil värderades rätt och såldes ganska vilket jag är nöjd med.

Bilförmedlingen...
Bilförmedlingen visade sig vara en perfekt partner vid avyttrande av företagets leasingbil. Snabbt, trevligt och proffsigt bemötande, med bra återkoppling under hela processen. Vi kommer anlita Bilförmedlingen vid fler tillfällen.

Jag sålde min Mini där
Jag sålde min Mini där, vilket gick mycket smidigt. Fick precis det jag ville ha. Bra service från personal.

Tillmötesgående och serviceinriktade
Tillmötesgående och serviceinriktade. Sparar dessutom mycket tid, vilket nog är den stora fördelen.

Vill du veta mer om hur det är att sälja bil via oss? Du hittar mer information på vår informationssida om att sälja bil.