Sälja bil - Referenser

Bilförmedlingen samarbetar med Trustpilot och Reco för att samla in omdöme från våra uppdragsgivare och kunder. Ni kan se några av Bilförmedlingens omdöme nedan.

Bilförmedlingen omdöme / recensioner

Totalt betyg 4.7 (från 1 till 5) baserat på 2655 omdömen via Trustpilot och Reco. Visar de 10 senaste.

Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt. Väldigt bra service.

Snabbt, tryggt och bekvämt
Det är andra gången jag sålt en bil via Bilförmedlingen och liksom förra gången gick det snabbt och smidigt och jag fick ett rimligt pris. Jag tycker det är otroligt skönt att slippa annonsera ut bilen själv och få alla tröttsamma oseriösa samtal med skambud.

Service när den är som bäst!
Allt och lite till - detta sammanfattar service vi erhöll när vi köpte ny bil av Lars, proffsigt!

God service
Smidig, tydlig och enkel bilaffär.

Bättre kan det inte bli !!
Köpte en BMW X1 via Bilförmedlingen i Helsingborg, Min upplevelse av det bemötande jag fick av både Robin och Paul är 10/10 stjärnor. Har själv arbetat med försäljning och även utbildat många säljare, kan bara konstatera att både Robin och Paul gör allt enligt skolboken. Kan både rekommendera säljare och köpare av fordon att utnyttja deras tjänster, ni kommer att få ett fullständigt komplett stöd både som säljare och köpare. Observera dock att Paul är lite äldre än på bilden han har på deras hemsida. ???? Owe Korsgren Sundsvall

Bra koll!
Mycket bra koll på sin vara - Klara besked - Återkoppling och tillgänglighet helt perfekt!

Funkade fint att både köpa o sälja
Köpte en bil via bilförmedlingen och lämnade in min gamla när jag hämtde ut den nya. Både att köpa och sälja via dem funkade fint. Avgiften de tog vid försäljning tycker jag är rimlig till det pris de fick ut. Priserna verkar vara marknadsmässiga. Enda minus är att det tog längre tid att sälja bilen jag räknat med. Å andra sidan fick jag ut mer än om jag sålt bilen till en handlare.

Bra bemötande
Bra bemötande, kunniga

Mycket pålitliga
Mycket pålitliga. Var noga med att åtgärda småfel innan försäljning. Erbjöd att hämta upp mig på tågstationen när jag skulle hämta bilen.

Seriös trygg bilhandel
Seriös trygg bilhandel

Vill du veta mer om hur det är att sälja bil via oss? Du hittar mer information på vår informationssida om att sälja bil.