Sälja bil - Referenser

Bilförmedlingen samarbetar med Trustpilot och Reco för att samla in omdöme från våra uppdragsgivare och kunder. Ni kan se några av Bilförmedlingens omdöme nedan.

Bilförmedlingen omdöme / recensioner

Totalt betyg 4,6 (från 0 till 5) baserat på 1210 omdömen via Trustpilot och Reco. Visar de 10 senaste.

Blev uppringd efter...
Blev uppringd efter en halv timme när jag visat mitt intresse på en bil på deras hemsida. Trevlig säljare och köpte bilen dagen efter. Bra service och är mycket nöjd.

Köpte en bil och...
Köpte en bil och fick mycket bra service från första samtalet tills nu efter köpet!

Proffsigt, vänligt...
Proffsigt, vänligt och tydligt bemötande. Rekommenderas starkt!

Mycket trevlig...
Mycket trevlig personal och bra bemötande.

Bra och hjälpsam...
Bra och hjälpsam personal. Köpte bil och dom förklara diverse uppgifter om den samt så körde dom och besikta bilen då det var dags för kontroll.

Mycket trevligt och proffsigt bemötande…
Mycket trevligt och proffsigt bemötande av Sacha. Tog sig tid att svara på alla våra frågor. Vi är väldigt nöjda med vårt bilköp. Kan varmt rekommendera Bilförmedlingen!

Efter att ha jagat bil i ett par…
Efter att ha jagat bil i ett par månader, varit kontakt med flera bilhandlare i flera städer och vissa saker har bara inte fungerat. När jag kom i kontakt med Bilförmedlingen blev jag positivt överraskad. Bra service, återkom med svar på mina frågor snabbt och dessutom en väldigt trevlig och proffsig leverans av min bil, så tvekar jag inte att rekommendera Bilförmedlingen! Olle

Hur en firma...
Hur en firma behandlar sina kunder syns inte förrän de måste lösa ett problem. Köpte bil Bilförmedlingen Stockholm, Hägersten i februari. Bra kontakt från början till slut. Fick ett problem med bilen i mars. Löstes med hjälp av Bilförmedlingen Göteborg utan tjat. Att jag sedan fick ta isär bilen själv på den verkstad Bilförmedlingen GBG samarbetar med är inte Bilförmedlingens fel annat än de kanske skulle se över sina samarbetspartners kompetens.

Bra trots en del misstag
Bra trots en del misstag, som rättades till

Det var väldigt smidigt att göra…
Det var väldigt smidigt att göra affärer med Bilförmedlingen i Ängelholm. Johan Hultén, Zeotech AB