Sälja bil - Referenser

Bilförmedlingen samarbetar med Trustpilot och Reco för att samla in omdöme från våra uppdragsgivare och kunder. Ni kan se några av Bilförmedlingens omdöme nedan.

Bilförmedlingen omdöme / recensioner

Totalt betyg 4.7 (från 1 till 5) baserat på 2141 omdömen via Trustpilot och Reco. Visar de 10 senaste.

Professionellt och ärligt totalengagemang
Professionellt och ärligt engagemang i hela affären från början till slut! Detta är andra gången jag säljer en bil genom Bilförmedlingen i Ängelholm och jag kan varmt rekommendera andra att göra likadant för en mycket smidig process! Jag lämnade bara in bilen och sedan tog Bilförmedlingen ett totalansvar - inklusive att fixa nödvändiga verkstadsarbeten före försäljning. Så trevliga! Jag kommer definitivt att sälja min bil genom Bilförmedlingen nästa gång också!

Mycket nöjda
Mycket nöjda, snabbt, proffsigt och enkelt.

Snabb och professionell service
Snabb och professionell service med både försäljning och extra service som krävdes för att avsluta affären. Trevligt bemötande!

Serviceinriktade och ställer upp om…
Serviceinriktade och ställer upp om problem uppstår

Köpte en begagnad...
Köpte en begagnad bil som såldes via förmedling. Fick mycket trevligt bemötande och tydlig information om bilens styrkor och svagheter och historik med bra dokumentation. Rekommenderas!

Vi är mkt nöjda på alla sätt
Vi är mkt nöjda på alla sätt

Bäst säljare Palle...
Bäst säljare Palle ???????? Och bra priser

Helt nöjd med deras service och snabba…
Helt nöjd med deras service och snabba handläggning - mycket professionellt. De tog hand om allt, kom och hämtade bilen, skötte försäljning, lösen av leasingen osv. Anledningen till att det inte blir betyg 5 är att de i sin offert inte nämnde kostnaden för recond och konditionstest. Jag ser inget konstigt att de tar betalt för det, inte alls, men det bör framgå av offerten att de kostnaderna tillkommer. Jag rekommenderar Bilförmedlingen och kommer använda dem igen.

Köpte en Volvo v40,...
Köpte en Volvo v40, väldigt proffsigt bemötande, väldigt trevlig personal och gott kaffe.

Helt klart Trevligt...
Helt klart Trevligt ställe med bra bemötande och kunnighet! Med kunden i fokus! ????????