Sälja bil - Referenser

Bilförmedlingen samarbetar med Trustpilot och Reco för att samla in omdöme från våra uppdragsgivare och kunder. Ni kan se några av Bilförmedlingens omdöme nedan.

Bilförmedlingen omdöme / recensioner

Totalt betyg 4,7 (från 1 till 5) baserat på 2 987 omdömen via Trustpilot och Reco. Visar de 10 senaste.

Very good experience

I am very content with Bilformedlingen, very good customer service. Good, honest information about the condition of cars. Fast communication via email and message. Thank you very much!

Jag är mycket nöjd med bemötande och…

Jag är mycket nöjd med bemötande och service. Den utlovade servicen på bilen utfördes noggrant , då man även såg att klimatanläggningen inte var helt ok. Detta lagades med nya delar. Helt perfekt.

Toppenförmedling

Jag köpte genom er en Lexus för fem år sedan som jag fortfarande har kvar. Allting gick mycket smidigt med trevlig personal. Fick dessutom träffa ägaren på plats som gick igenom bilen med mig. Ett speciellt tack till Pålle som gjorde hela köpet smidigt. Kan varmt rekommendera denna bilförmedling

Bra, proffsigt...

Bra, proffsigt bemötande och kanon jobb med en snabb smidig affär

Ganska nonchalant...

Ganska nonchalant säljare . Han sa så mycket dåligt om mopedbilen att jag nästan började tveka på att köpa den överhuvudtaget. Tackade inte änns för affären. Konstigt!!

Trevligt och...

Trevligt och profisonellt mottagande!

Bra och trevlig kontakt med säljaren

Bra och trevlig kontakt med säljaren

Bra trevligt...

Bra trevligt bemötande samt återkommande uppdatering om försäljningskedet ( återkoppling) Professionell handläggning av försäljningen

Hej. Jag har...

Hej. Jag har handlat av Bilförmedlingen i Ängelholm. Vår säljare var Lars Olsson och han skötte detta på ett mycket snabbt och bra sätt. Lars hade även ett jättebra kundbemötande. Mvh Per

Vill du veta mer om hur det är att sälja bil via oss? Du hittar mer information på vår informationssida om att sälja bil.