Sälja bil - Referenser

Bilförmedlingen samarbetar med Trustpilot och Reco för att samla in omdöme från våra uppdragsgivare och kunder. Ni kan se några av Bilförmedlingens omdöme nedan.

Bilförmedlingen omdöme / recensioner

Totalt betyg 4.7 (från 1 till 5) baserat på 2622 omdömen via Trustpilot och Reco. Visar de 10 senaste.

Mycket bra
Mycket bra, dom sålde min bil efter ca 2 veckor

Jag sålde min VW...
Jag sålde min VW Tiguan via Bilförmedlingen Helsingborg. Jag är extremt nöjd med försäljningen och kommer varmt rekommendera dom till mina vänner m.fl. Dom har varit väldigt trevliga, informativa, kunniga och smidiga och ha att göra med. Det uppskattats verkligen!

Jag fick ett bra...
Jag fick ett bra bemötande i samband med att jag avyttrade min Volvo V50. Bilen hade gått drygt 36000 mil så mina förväntningar var inte så stora på att den skulle inbringa så mycket pengar. Bilförmedlingen ordnade snabbt och effektivt.

Jag är extremt nöjd med Bilförmedlingen…
Jag är extremt nöjd med Bilförmedlingen Helsingborg och kommer varmt rekommendera dom till mina vänner m.fl. Dom har varit väldigt trevliga, informativa och smidiga och ha att göra med. Det uppskattats verkligen!

Otroligt nöjd med...
Otroligt nöjd med bilköpet! Professionella, fint bemötande där jag som kund är i fokus. Fick ett väldigt gott helhetsintryck av förmedlaren Robin som hade ett stort tålamod och besvarade alla mina frågor samt var väldigt tydligt genom hela processen! Kan verkligen rekommendera de! Önskar er all lycka till med verksamheten!

Proffsigt, seriöst...
Proffsigt, seriöst bemötande med kunden i fokus

Kunnigt, trevligt...
Kunnigt, trevligt och proffsigt bemötande. Kan verkligen rekommendera dem.

nöjd kund
uppfyllde alla sina åtagande enl. löftet, dessutom snabbt

Smidigt, lätt att...
Smidigt, lätt att få kontakt..

Bekymmersfritt
Väldigt skönt att få bilen såld utan att behöva göra så mycket själv.

Vill du veta mer om hur det är att sälja bil via oss? Du hittar mer information på vår informationssida om att sälja bil.