Sälja bil - Referenser

Bilförmedlingen samarbetar med Trustpilot och Reco för att samla in omdöme från våra uppdragsgivare och kunder. Ni kan se några av Bilförmedlingens omdöme nedan.

Bilförmedlingen omdöme / recensioner

Totalt betyg 4,6 (från 0 till 5) baserat på 1135 omdömen via Trustpilot och Reco. Visar de 10 senaste.

trevlig personal ....
trevlig personal . korrekta . ärliga hjälpsamma med andra ord jättebra

Proffsigt och...
Proffsigt och vänligt bemötande av Sacha köpte bil .Rekommenderas +++++kommer absolut att köpa min nästa bil därifrån allting gick så smidigt från start till mål lycka till Sacha jag kommer att rekommendera mina bekanta som har tankar att handla bil att i första hand kolla hos bilförmedlingen stockholm tack Sacha /mojo

Har köpt en BMW....
Har köpt en BMW. Klockrent bemötande av Sacha! Mycket nöjd! Med vänlig hälsning,, Mikael Norgren Fagersta

Mycket nöjd med bemötandet och …
Mycket nöjd med bemötandet och servicen. Trevlig personal. Helt nöjd blev jag.

Blev väldigt seriöst bemött och hade …
Blev väldigt seriöst bemött och hade ett väldigt smidigt bilköp. Fick tyvärr lite problem då bromsarna var helt slut och bromsoken bak. Allt fixades utan problem och jag fick höra att jag skall vara helt nöjd när jag handlar av dem. Då jag bor en bit bort blev det lite bökigt med transporter för reparation, men all heder åt Ismail på Krokslätts.

Bilförmedlingen...
Bilförmedlingen Stockholm agerade professionellt och tillmötesgående när de hjälpte till att sälja min bil.

Provisionsfokus skiner igenom.
Bra och trevligt bemötande. Dock så blir det tydligt att de jobbar för att få ut sin kommission vilket gör att att de inte hjälper till att få så mycket som möjligt för bilen. De lägger priset på din bil på en nivå där de snabbt kan sälja bilen och på så sätt få ut sin provision. Är du nöjd med det pris de ger dig så är det effektivt, men vill du ha ut så mycket som möjligt för din bil så är det nog bättre att sälja den själv.

En massa strul med...
En massa strul med min bil som skulle säljas men bilförmedlingen hanterade det proffsigt och fixade till det. Nöjd med hur hela affären avlöpte.

Trevliga och ärligt bemötande.
Trevliga och ärligt bemötande. Högsta betyg! *****

Bästa servicen och bemötande som kan …
Bästa servicen och bemötande som kan önskas hela vägen fram till köp. Nu köpt min andra bil via företaget. Rekommenderas!