Sälja bil - Referenser

Bilförmedlingen samarbetar med Trustpilot och Reco för att samla in omdöme från våra uppdragsgivare och kunder. Ni kan se några av Bilförmedlingens omdöme nedan.

Bilförmedlingen omdöme / recensioner

Totalt betyg 4,6 (från 0 till 5) baserat på 1306 omdömen via Trustpilot och Reco. Visar de 10 senaste.

Trevligt bemötande,...
Trevligt bemötande, bra service., Inget att klaga på.

Snabb, smidig affär...
Snabb, smidig affär samt duktig personal på plats som kan sin grej. Fick problem med bilen ja köpte ringde till bilförmedlingen och 2 minuter senare va problemet löst. Rekommenderar starkt!

Upplevde dem som...
Upplevde dem som mycket servicemedvetna. Jag kände att jag blev väl omhändertagen och att de var mycket hjälpsamma. Vissa säljare kan vara påstridiga, ibland kan man till och med uppfatta dem som arrogant och överlägsna. Men så var verkligen fallet här! Jag köpte en äldre, billig bil och personalen var öppen med brister som fanns. De kändes som ärliga och uppriktiga.

Snabb och tydlig...
Snabb och tydlig affär. Bilen blev såld inom en vecka. Jag verkligen rekommenderar bildförmedlingen för att göra en trygg och leanback försäljning.

Jag köpte tjänsten...
Jag köpte tjänsten att de sålde min bil. Förväntningarna var att de skulle sköta om affären, vilket de också gjorde snabbt och bra.

Kan verkligen...
Kan verkligen rekommendera Bilförmedlingen Ängelholm. Trevligt bemötande o bra service. Speciellt tack till Palle! Köpte en Lexus is 300h.

Sålde min bil hos...
Sålde min bil hos dem, fick ett trevligt bemötande och allt gick väldigt smidigt. Helt klart nöjd!

Bättre än så kan...
Bättre än så kan inte en bilförmedling arbeta, tydligt affärsupplägg och bra kommunikation under försäljningsprocessen. Snabb betalning efter genomförd affär. Proffsigt bemötande på alla nivåer. Tack, så borde alla bilförmedlare arbeta!

Alltid trevliga,...
Alltid trevliga, snabb service Sålt några bilar nu, funkar bra utan strul

Blev väl mottagen...
Blev väl mottagen och min bil såldes väldigt snabbt.