Köpa bil - Finansieringshjälp

Är du på väg att köpa eller sälja bil via privatmarknaden och är i behov av en finansiering.
Vi på Bilförmedlingen kan hjälpa dig att genomföra försäljningen/köpet av fordonet med samma förmånliga lånevillkor som om bilen hade sålts eller köpts hos oss eller en traditionell bilhandlare. Fördelarna är många där bl.a lägre ränta, högre kreditvärdighet, trygg finansiering är några.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort

Intresseanmälan - Finansieringshjälp

Integritetspolicy:
Var vänlig godkänn Bilförmedlingens Integritetspolicy

Så här fungerar det

  • Fordonet konditionstestas på verkstad innan bilaffären genomföres så att både köpare/säljare kan känna sig trygga i köpet/försäljningen.
  • Affären genomföres i våra lokaler där vi säkerställer att allt utförs på ett korrekt vis med ägarbyte, lösen av eventuella tidigare restskulder, tecknande av försäkringar samt tecknande av extragarantier. Vi har 25 års erfarenhet när det gäller bilköp/försäljning och finansiering.

Förutsättningar

  • Fordonet får ej vara äldre än 12 år
  • Fordonets mätarställning får ej överstiga 20,000 mil
  • Fordonet måste vara inregistrerat och inte ha körförbud
  • Fordonet får ej ha obetalda skatteskulder, avgifter eller andra skulder
  • Fordonet skall vara svensksålt och vara registrerat på ägaren i minst 3 månader
  • Köpare måste erlägga minst 20% kontantinsats (krav från finansbolagen)

Priser

Vid finansieringshjälp utgår en förmedlingsprovision med 5 % beräknat på försäljningspriset av fordonet. med undantag för vår lägsta provision som är 6 500 kr och ni betalar som högsta en provision på 15 000 kr.
Förutom förmedlingsprovisionen utgår en kostnad på 500 kr för konditionstesten.

Kostnaderna fördelas mellan köpare/säljare enligt era önskemål. Då detta enbart är en tjänst för finansieringslösning fråntar sig Bilförmedlingen sitt ansvar gällande garantianspråk efter det att köparens och säljarens affär är slutförd. För ökad trygghet då det gäller fordonets tekniska funktion kan man via oss köpa till garanti från vår samarbetspartner AutoConsept.