Köpa bil - Mer bil för pengarna

Att köpa en begagnad bil är ofta en mardröm för många människor. Är bilen rätt värderad? Är säljaren seriös? Vem äger bilen? Finns det någon restskuld? Kan man få en finansiering? Ska jag köpa privat eller av en bilfirma? Frågeställningarna är lika många som fällorna. Bilen är en stor investering, som lätt kan leda till oförutsedda utgifter.

bild på ilustrerade pengar

Privatmarknaden

Att köpa bil på privatmarknaden kan oftast priset vara avgörande. Men tänk på att man har ett mycket sämre rättsligt skydd och en dålig trygghet.
Att köpa billigt är oftast dyrt.

Bilfirman

- Köper du bilen hos en bilfirma har du ett bättre rättsligt skydd och en större trygghet än vid privatköp, men oftast är priset också högre.

Bilförmedlingen

- Vi är den raka vägen till en bättre bilaffär. Vi har lång erfarenhet, Vi äger inte några bilar själv utan säljer enbart på kommission, detta medför att vi inte har några stora kapitalkostnader, och därför säljes alla bilar till ett väl anpassat marknadspris. Vi är mycket noga med all information om fordonet. Vi kontrollerar ägandeförhållande och restskuld m.m. Vår målsättning är att köparen ska vara lika informerad som ägaren om fordonets ursprung och skick. Att köpa en begagnad bil av Bilförmedlingen är både tryggt och ekonomiskt

Med andra ord: Mer bil för pengarna!