Om Bilförmedlingen - Referenser

Bilförmedlingen samarbetar med Trustpilot och Reco för att ta in omdöme från våra kunder och uppdragsgivare.

Trustpilot har åtagit sig att säkerställa bättre upplevelser för alla när det gäller shopping via nätet, vilket innebär att de gör sitt yttersta för att utrota falska omdömen.


Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt. Sedan 2007 har de samlat in rekommendationer från tidigare kunder för att lyfta kundupplevelsen och underlätta för nya kunder att välja rätt företag.

Bilförmedlingen omdöme / recensioner

Totalt betyg 4.7 (från 1 till 5) baserat på 1848 omdömen via Trustpilot och Reco. Visar de 10 senaste.

Ett proffesionellt bemötande från…
Ett proffesionellt bemötande från första kontakt till såld bil! Såg de behov jag som kund hade och försäljning var till stor belåtenhet! Rekommenderar Bilförmedlingen i Ängelholm till 100%!

Jag är nöjd
Jag är nöjd, bilen är såld. Personalen är mycket trevlig. Stor tack till Pelle Månsson, vi fick fin bemötande, regelbundna informationer vad som händer med bilen. Vi rekommenderar gärna våra bekanta kontakt med bilförmedlingen i Ängelholm vid behov.

Snabb och smidig affär och Paul var…
Snabb och smidig affär och Paul var mycket trevlig och ha att göra med.

Sålde min bil....
Sålde min bil. Proffesionellt hjälpsamt, konkret och tillmötesgående. God kommunikation.

Jag sålde bilen av...
Jag sålde bilen av Pelle, blir mycket trevlig bemött, regelbundna informerats vad händer med bilen och är nöjd att bilen är såld, så jag är glad. Nu vill jag sälja min MB på samma ställe och köpa hos Pelle nyare bil.

Supernöjda med vår försäljning av bil i…
Supernöjda med vår försäljning av bil i Helsingborg. Smidigt, enkelt och ett väldigt trevligt bemötande. De sålde vår bil på mindre än en vecka! Så skönt att slippa sälja den själv. Kändes som en trygg och seriös affär.

Så enkelt å smidigt
Så enkelt å smidigt! Tack!

Proffsig hantering från första kontakt…
Proffsig hantering från första kontakt till avslut. Bilförmedlingen har löpande dialog med säljaren under hela processen. Enkelt och tryggt!

Bilförmedlingen
Riktigt bra. Det fanns ett fel på bilen jag köpte vilket först upptäcktes efter en dag. Felet åtgärdades omedelbart utan någon som helst diskussion. Det är precis så man vill att en handel ska gå till.

Seriöst och bra omhändertagande som…
Seriöst och bra omhändertagande som hjälpte mig att göra en affär jag inte fixat på egen hand.