Om Bilförmedlingen - Referenser

Bilförmedlingen samarbetar med Trustpilot och Reco för att ta in omdöme från våra kunder och uppdragsgivare.

Trustpilot har åtagit sig att säkerställa bättre upplevelser för alla när det gäller shopping via nätet, vilket innebär att de gör sitt yttersta för att utrota falska omdömen.


Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt. Sedan 2007 har de samlat in rekommendationer från tidigare kunder för att lyfta kundupplevelsen och underlätta för nya kunder att välja rätt företag.

Bilförmedlingen omdöme / recensioner

Totalt betyg 4.7 (från 1 till 5) baserat på 2286 omdömen via Trustpilot och Reco. Visar de 10 senaste.

Service kunden i...
Service kunden i centrum och kvalitetsbilar

Mycket bra service,...
Mycket bra service, kndes tryggt!

Proffsigt och...
Proffsigt och trevligt bemötande. Jag är helnöjd som kund.

Har sålt 2 bilar på...
Har sålt 2 bilar på kort tid. Det tog ca 2-5 dagar för var bil till att bli såld till fullt begärt pris. Måste berömma Erik Odbjer som är fantastisk. Jättefint bemötande och bra förhandlare. Kommer verkligen att rekommendera detta bolag i Helsingborg Mvh Anne-Marie

Otroligt trevligt...
Otroligt trevligt bemötande på denna firma , hjälpsamma och sympatiska. Kände mig trygg och i bra händer, ingen påstridighet som många bilhandlare har. Hade hört så gott om dom och det stämde mer än väl. Rekommenderar verkligen denna firma. Tack så mycket.

Bilförmedlingen i...
Bilförmedlingen i Ängelholm har allt man söker som kund. Exemplarisk personal, trevliga bilar och många lösningar gällande finansiering, garantier och försäkringar. Jag var runt på 30 butiker inom loppet av 3 dagar men ingen av dessa butiker kunde ens mäta sig med bilförmedlingen i Ängelholm. Här finns allt och lite till kombinerat med ett stort fokus på kunden. Kan rekommenderas varmt och jag själv kommer återkomma när det blir dags för nästa bil. Världsklass!

Använt...
Använt Bilförmedlingen Stockholm för försäljning av flertalet bilar inom vår företagskoncern. Supertrevligt bemötande, svara alltid snabbt på alla frågor och extremt smidig hantering genom hela kedjan i försäljningen. En dröm att arbeta med som ekonomichef :D

Allt proffsigt...
Allt proffsigt snabbt och utan några problem. Kommer att anlita dem fler gånger.

Grymt nöjd
Grymt nöjd, även fast bilen tog lite längre tid att sälja än räknat med så fick jag bra betalt för den och proffsigt bemötande igenom hela processen!

Väldigt...
Väldigt professionell och trevligt bemötande. Inget typiskt bilförsäljare snack, utan ärlig information.