Om Bilförmedlingen - Referenser

Bilförmedlingen samarbetar med Trustpilot och Reco för att ta in omdöme från våra kunder och uppdragsgivare.

Trustpilot har åtagit sig att säkerställa bättre upplevelser för alla när det gäller shopping via nätet, vilket innebär att de gör sitt yttersta för att utrota falska omdömen.


Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt. Sedan 2007 har de samlat in rekommendationer från tidigare kunder för att lyfta kundupplevelsen och underlätta för nya kunder att välja rätt företag.

Bilförmedlingen omdöme / recensioner

Totalt betyg 4.7 (från 1 till 5) baserat på 2055 omdömen via Trustpilot och Reco. Visar de 10 senaste.

Proffsiga!
Toppen smidigt enkelt snabbt! Tack Jonas för en Fin affär!

En Mycket nöjd kund
Fantastiska människor som hjälper en på bästa sättet. Väldigt smidig att sälja bilen via dem. Jag lämnade bilen hos dem och de sköte allt nödvändigt för mig. Rekommenderar starkt deras hjälp!

Trevligt o kunnigt...
Trevligt o kunnigt bemötande, rekommenderas i allra högsta grad

Jag lämnade bilen...
Jag lämnade bilen gör försäljning, fick ett snabbt och korrekt bemötande och all information om kostnader. Försäljningen gick snabbt, och kommunikationen har fungerat bra.

Sålde vår Audi, det...
Sålde vår Audi, det tog två dagar efter den kom ut. Priset helt ok. Hela processen med test av bilen, fotografering, avtal osv var proffsigt skött. Förbättringspotential dock får återkoppling när bilen blivit såld. Detta var andra gången jag sålde en bil och kan varmt rekommendera Bilförmedlingen Ängelholm. / Ulf G

Utomordentligt...
Utomordentligt proffsigt bemötande

De sålde min bil....
De sålde min bil. Fick snabbt en rimlig värdering och bra kontakt. Bilen såldes snabbt och pengarna kom in på kontot.

Tecknade...
Tecknade privatleasing av en VW Tiguan. Fick mycket tydlig och bra information av säljaren samt mycket trevligt bemötande. Uppföljande samtal och avslut av affären fungerade också mycket bra. Börjessons överträffade absolut mina förväntningar för hur det går till att ordna privatleasing.

Proffsigt och trevligt bemötande
Proffsigt och trevligt bemötande med hög nivå av service. Bilförsäljningen gick snabbt och smidigt från första samtal till pengarna in på kontot. Kan starkt rekommendera Bilförmedlingen i Stockholm!

Bilförmedlingen...
Bilförmedlingen hjälpte mig med att sälja min bil. Allt gick snabbt och smidigt och sköttes väldigt professionellt. Fin service och extra hjälp när det behövdes. Rekommenderas!!