Om Bilförmedlingen - Referenser

Bilförmedlingen samarbetar med Trustpilot och Reco för att ta in omdöme från våra kunder och uppdragsgivare.

Trustpilot har åtagit sig att säkerställa bättre upplevelser för alla när det gäller shopping via nätet, vilket innebär att de gör sitt yttersta för att utrota falska omdömen.


Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt. Sedan 2007 har de samlat in rekommendationer från tidigare kunder för att lyfta kundupplevelsen och underlätta för nya kunder att välja rätt företag.

Bilförmedlingen omdöme / recensioner

Totalt betyg 4.7 (från 1 till 5) baserat på 2381 omdömen via Trustpilot och Reco. Visar de 10 senaste.

Suveränt ställe att köpa och sälja bil…
Suveränt ställe att köpa och sälja bil på! Schyssta lokaler och mycket trevlig personal dessutom. Köpte bil och fick min egen såld på en dag! Varma rekommendationer!

Helt nöjd med bemötande och…
Helt nöjd med bemötande och affärsavslut. Seriöst företag att ha att göra med.

Trevligt o...
Trevligt o proffsigt bemötande, snabb försäljning av min bil

Mycket trevlig...
Mycket trevlig bemötande och seriöst redovisad dokumentation om bilens leveransstatus. Köper gärna en bil till om behov uppstår, trots lång väg dit och hem till huvudstaden.

Jag blev mycket väl...
Jag blev mycket väl bemött av Bilförmedlingen. Hade sett en annons om en bil de hade i Helsingborg, jag flög ner från Stockholm där jag bor (tåget var dyrare!!!) och blev hämtad och återlämnad på flygplatsen. Alla kända problem med bilen redovisades tydligt och jag utsattes inte för något tryck att köpa den. Mina förslag till kompensation för bristerna mottogs seriös, bland annat organiserade Bilförmedlingen transport av bilen till Stockholm utan att jag behövde lägga två strån i kors. Kort sagt, jag är nöjd med köpet och rekommenderar gärna Bilförmedlingen i Helsingborg och deras vänliga och hjälpsamma personal!

Proffsigt hanterat
Proffsigt hanterat . Andra affären för i år så jag kan varmt rekommendera dem.

Andra bilen jag...
Andra bilen jag sålt via Bilförmedligen. Servicen är enastående, alltid snabb kommunikation och dem är villiga att göra det där lilla extra för att serva mig som kund. Jag rekommenderar dem till alla jag känner som behöver få sin bil såld.

Kändes tryggt,...
Kändes tryggt, proffsigt och smidigt att sälja min bil.

Utmärkt service och bra hjälp från första kontakt till levererad bil
Utmärkt service och bra hjälp hela vägen: jag som bor i Stockholm var intresserad av en bil i Helsingborg och blev väl mottagen och omhändertagen under mitt besök. Vänligt och intresserat bemötande, jag kunde ställa viktiga frågor och fick förståelse för några invändningar mot bilens skick och gehör för mina förhandlingsförslag. När jag hade bestämt mig för att köpa bilen organiserade Bilförmedlingen transport på ett utmärkt sätt, jag behövde inte lägga två strån i kors utan kunde bara hämta ut bilen när den kommit till Stockholm. Man kände sig sedd och uppskattad som potentiell kund, personalen verkade genuint intresserade av bilar och av att sälja rätt fordon till rätt person. När jag efter hämtningen i Stockholm ringde och rapporterade att allt gått bra verkade personalen glada över det; man kände sig alltså ihågkommen även efter köpet!

Bra mottagande och hantering.
Bra mottagande och hantering. Skall definitivt komma tillbaka igen om det blir aktuellt.