Sälja bil Stockholm - Vi hjälper dig

Bilförmedlingen hjälper dig tryggt och enkelt när du ska sälja din bil i Stockholm. Du slipper jobbet och får bästa möjliga betalt. Fyll i formuläret nedan så tar en bilmäklare kontakt med dig för en kostnadsfri bilvärdering. Mer pengar för bilen.

Intresseanmälan - sälja bil

Jag godkänner hanteringen av mina personuppgifter enligt Bilförmedlingens Integritetspolicy:

Låt oss sköta försäljningen av din bil

Med en bredd på olika typer av fordon såsom Personbilar, Tjänstebilar, Elbilar, Hybridbilar, Tunga fordon, Kommersiella fordon, lätta lastbilar, skåpbilar, veteranfordon, motorcyklar, Husbilar, Husvagnar, Mopedbilar, Släpvagnar, täcker vi in det mesta på hjul som går att sälja. Så fyll i dina uppgifter ovan och låt oss göra en värdering av ditt fordon. Den görs manuellt av våra säljare som tillsammans har över 100 års erfarenhet av försäljning. Att anlita Bilförmedlingen i Stockholm kan vara din bästa och enklaste affär när det gäller att sälja bil.

Sälj bilen i Stockholm - tryggt och säkert med Bilförmedlingen

- Bilförmedlingen har sedan 1995 hjälpt både större som mindre företag, privatpersoner, finansbolag, ja helt enkelt alla som behöver hjälp med försäljning av fordon. Efter 25 år i branschen vågar vi sticka ut hakan och säga att vi kan hjälpa dig till en bättre bilaffär när du ska sälja bil i Stockholm.

Hur säljer jag enkelt min bil i Stockholm?

Om du vill sälja din bil i Stockholm så är det bara att kontakta vårt kontor i Stockholm genom att fylla i uppgifterna på Intresseanmälan-sälja bil, eller så är du välkommen att ringa oss. Därefter träffas vi för att göra en besiktning, fotografera din bil, samt komma överens om ett realistiskt försäljningspris. Konstigare än så är det inte att sälja bil via oss.

Nedan kan ni se vad några av våra uppdragsgivare och kunder tycker om oss i Stockholm.