Fordon till salu - Bilförmedlingen Stockholm

Du har sökt på Bilförmedlingen Stockholm, sorterad efter senaste
För närvarande har vi 51 fordon till salu som motsvarar de kriterier du sökte på.

Volkswagen Golf VII 1.0 TSI 5dr 110hk Comfort, Winter, Composition Media, Non-Smoker
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Kyl Bakgavellyft Automat

Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Kyl Bakgavellyft Automat 2016

Transportbil - Skåp Vit 31 200 mil
Bilförmedlingen Stockholm

Renault Trafic 2.0 dCi Skåp/Buss 90hk

Renault Trafic 2.0 dCi Skåp/Buss 90hk 2014

Transportbil - Skåp Vit 11 100 mil
Bilförmedlingen Stockholm

BMW 520 d xDrive Touring Skinn Rattvärme

BMW 520 d xDrive Touring Skinn Rattvärme 2017

Kombi Svart 16 600 mil
Bilförmedlingen Stockholm

Mercedes-Benz E 220 d 4MATIC Avantgarde Widescreen

Mercedes-Benz E 220 d 4MATIC Avantgarde Widescreen 2017

Kombi Grå metallic 9 800 mil
Bilförmedlingen Stockholm

Tesla Model 3 Long Range Performance AWD S/V-hjul Moms

Tesla Model 3 Long Range Performance AWD S/V-hjul Moms 2020

Sedan Midnight Silver Metallic 4 740 mil
Bilförmedlingen Stockholm

Volvo XC70 D4 FWD 181hk Värmare S/V-hjul Moms

Volvo XC70 D4 FWD 181hk Värmare S/V-hjul Moms 2016

Kombi Svart 16 700 mil
Bilförmedlingen Stockholm

Tesla Model S Dual Motor Long Range AWD S/V-hjul Moms

Tesla Model S Dual Motor Long Range AWD S/V-hjul Moms 2020

Halvkombi Grå 5 570 mil
Bilförmedlingen Stockholm

Mercedes-Benz C 300e AMG Sport S/V-hjul Svensksåld 1 ägare

Mercedes-Benz C 300e AMG Sport S/V-hjul Svensksåld 1 ägare 2021

Kombi Designo Selenitgrå Magno 4 856 mil
Bilförmedlingen Stockholm

Honda CR-V 2.0 I-VTEC 150hk M-värmare Dragkrok S/V-hjul

Honda CR-V 2.0 I-VTEC 150hk M-värmare Dragkrok S/V-hjul 2012

SUV Vit 17 500 mil
Bilförmedlingen Stockholm

Mini Cooper Countryman D 2.0 ALL4 Chili Dragkrok

Mini Cooper Countryman D 2.0 ALL4 Chili Dragkrok 2013

Kombi Royal Grey metallic 6 600 mil
Bilförmedlingen Stockholm

Volkswagen Transporter T5 2.0 TDI Pickup S/V-hjul Värmare

Volkswagen Transporter T5 2.0 TDI Pickup S/V-hjul Värmare 2014

Transportbil - Skåp Vit 9 300 mil
Bilförmedlingen Stockholm

Bilförmedlingen i Stockholm det självklara valet

Välkommen till Bilförmedlingen i Stockholm, din pålitliga partner när det kommer till att köpa begagnade bilar av hög kvalitet. Vi är övertygade om att begagnade bilar är ett klokt val av flera skäl, och vi vill dela med oss av varför vi är det bästa alternativet för dig när du letar efter din nästa begagnade bil.

Fördelar med att köpa en begagnad bil

Begagnade bilar är kända för att erbjuda betydande kostnadsbesparingar jämfört med deras nya motsvarigheter. Detta beror delvis på den snabba värdeminskningen som nya bilar genomgår. Värdet på en begagnad bil sjunker inte lika drastiskt som med en ny bil, detta innebär att du behåller större delen av dina investerade pengar. Vilket gör att du kan njuta av att köra en kvalitetsbil samtidigt som du sparar pengar.

När det kommer till att välja en begagnad bil öppnas en värld av möjligheter. Du får tillgång till ett brett utbud av bilmärken, modeller och årsmodeller. Oavsett om du har specifika preferenser eller behov, finns det en begagnad bil som kan passa dig. Hos oss på Bilförmedlingen i Stockholm strävar vi efter att erbjuda ett varierat urval för att säkerställa att du hittar den bil som bäst motsvarar dina önskemål.

Försäkringskostnaderna är en annan viktig aspekt att beakta. Begagnade bilar tenderar att ha mer prisvänliga försäkringspremier jämfört med nya bilar. Anledningen till detta är att begagnade bilar generellt är billigare att reparera och ersätta om de skulle råka ut för skador. Detta innebär att du kan skydda din investering med lägre försäkringskostnader samtidigt som du njuter av ditt bilägande.

Därför är Bilförmedlingen i Stockholm det rätta valet

Vi på Bilförmedlingen i Stockholm är stolta över vår djupgående kunskap om Stockholms bilmarknad. Vi förstår att våra kunders behov varierar, och vi är väl medvetna om de specifika utmaningar och krav som körförhållanden i vår vackra stad innebär. Denna kunskap gör oss till det mest kompetenta valet när det gäller att hjälpa dig hitta rätt bil för dina unika behov. Vårt åtagande för kvalitet är oöverträffat, vi strävar alltid efter att erbjuda begagnade bilar av högsta kvalitet till våra kunder. Hos oss har varje begagnad bil genomgått noggranna kontroller och underhåll för att säkerställa att den är i utmärkt skick. Vi är stolta över att kunna erbjuda bilar som inte bara ser bra ut, utan även är i optimalt skick, redo att leverera en pålitlig och problemfri körupplevelse.

Vår styrka ligger också i mångfalden av alternativ vi erbjuder. Vi förstår att varje kund har sin egen budget och sina egna behov när det kommer till bilägande. Därför innehåller vårt sortiment ett brett urval av bilmärken, modeller och prisklasser. Oavsett om du letar efter en rymlig familjebil eller en sportigare modell, är vi övertygade om att du kommer att hitta den perfekta bilen hos oss.

För att ytterligare stärka din känsla av trygghet erbjuder vi generösa garantier och serviceavtal för våra begagnade bilar. Detta är vårt sätt att säkerställa att du kan njuta av din nya begagnade bil med fullt förtroende. Om något oförutsett skulle inträffa, kommer du att vara täckt och skyddad av våra garantier och serviceavtal. Detta gör att du kan fokusera på att njuta av din nya bil utan oro.

Din pålitliga partner vid köp av begagnade bilar

Vår lokala kunskap, kvalitetsåtagande, mångfald av alternativ och omfattande garantier gör oss till det bästa valet för att uppfylla dina bilbehov. Låt oss hjälpa dig hitta den perfekta begagnade bilen som kommer att följa dig på vägen till nya äventyr.

Tveka inte att kontakta oss när du är redo att investera i din drömbil. Vi ser fram emot att vara din bilpartner i Stockholm!