Sälja bil Ängelholm - Vi hjälper dig

Bilförmedlingen hjälper dig tryggt och enkelt när du ska sälja din bil i Ängelholm. Du slipper jobbet och får bästa möjliga betalt. Fyll i formuläret nedan så tar en bilmäklare kontakt med dig för en kostnadsfri bilvärdering. Mer pengar för bilen.

Intresseanmälan - sälja bil

Integritetspolicy:
Var vänlig godkänn Bilförmedlingens Integritetspolicy

Låt oss sköta försäljningen av din bil

Med en bredd på olika typer av fordon såsom Personbilar, Tjänstebilar, Elbilar, Hybridbilar, Tunga fordon, Kommersiella fordon, lätta lastbilar, skåpbilar, veteranfordon, motorcyklar, Husbilar, Husvagnar, Mopedbilar, Släpvagnar, täcker vi in det mesta på hjul som går att sälja. Så fyll i dina uppgifter ovan och låt oss göra en värdering av ditt fordon. Den görs manuellt av våra säljare som tillsammans har över 100 års erfarenhet av försäljning. Att anlita Bilförmedlingen i Ängelholm kan vara din bästa och enklaste affär när det gäller att sälja bil.

Sälj bilen i Ängelholm - tryggt och säkert med Bilförmedlingen

- Bilförmedlingen har sedan 1995 hjälpt både större som mindre företag, privatpersoner, finansbolag, ja helt enkelt alla som behöver hjälp med försäljning av fordon. Efter 25 år i branschen vågar vi sticka ut hakan och säga att vi kan hjälpa dig till en bättre bilaffär när du ska sälja bil i Ängelholm.

Hur säljer jag enkelt min bil i Ängelholm?

Om du vill sälja din bil i Ängelholm så är det bara att kontakta vårt kontor i Ängelholm genom att fylla i uppgifterna på Intresseanmälan-sälja bil, eller så är du välkommen att ringa oss. Därefter träffas vi för att göra en besiktning, fotografera din bil, samt komma överens om ett realistiskt försäljningspris. Konstigare än så är det inte att sälja bil via oss.

Nedan kan ni se vad några av våra uppdragsgivare och kunder tycker om oss i Ängelholm.

Hur går försäljningen till?

Ska du sälja din bil? Inga problem! Hos Bilförmedlingen tar vi hand om hela processen åt dig så att du kan koppla av och fokusera på annat. Vi börjar med att skriva ett avtal om försäljning av din bil och kollar om det redan då finns förfrågningar som matchar din bil. Vi lägger sedan genast upp den på vår hemsida så att fler potentiella köpare kan hitta den.

Du kan fortsätta att använda din bil tills den blir såld, förutom när vi behöver visa den för seriösa köpare. När vi tar in din bil för försäljning, fotograferar och dokumenterar vi den noga. Vi ser till att ha all information om bilen på ett ställe, så att vi kan beskriva den på bästa sätt för intresserade köpare. I snitt så säljer vi fler än 80% av alla bilar vi förmedlar i Ängelholm inom en månad.

Vi hanterar alla bilar på ett effektivt sätt i vårt datasystem och delar ut informationen till våra samarbetspartners. Vi tar hand om all kontakt med potentiella köpare, förhandlingar och avslut, så att du inte behöver oroa dig för något. Vi svarar också för trafikgarantin som lämnas till köparen när bilen säljs.

Med Bilförmedlingen har du större chans att få mer betalt för din bil än om du skulle sälja den genom en mer traditionell handlare. Så vad väntar du på? Sälj din bil genom oss och se hur enkelt det kan vara.