Kostnadsfri värdering av er leasingbil - tjänstebil

Om ert företag har en eller flera leasingbilar / tjänstebilar som behöver avyttras kan det vara bra att känna till marknadsvärdet. Fyll i formuläret nedan så gör någon av våra duktiga bilmäklare en manuell värdering av ert fordon. När värderingen är färdig skickar vi tillbaka den via e-post och ni får ett beslutsunderlag som underlättar er vardag. Se nedan för referenser / nöjda uppdragsgivare

Intresseanmälan - sälja bil

Integritetspolicy:
Var vänlig godkänn Bilförmedlingens Integritetspolicy

Vi hjälper dig 

Vi på Bilförmedlingen hjälper företag, finansbolag och andra organisationer att sälja sina leasing bilar. Vi har funnits på marknaden sedan 1995 och vi har hjälpt 1 000 tals kunder med ett gott resultat. Har ni en leasingbil som ni ska sälja eller byta ut kan vi hjälpa er till en bättre bilaffär.

Genom att anlita Bilförmedlingen

  • Tjänar ni pengar. Vi säljer er leasingbil till ett marknadsmässigt pris direkt till slutkund.
  • Sparar ni tid. Vi sköter all värdering, förhandling, avslut, transporter m.m.

Med andra ord: Mer pengar för leasingbilen.

Referenser / nöjda uppdragsgivare

Nedan sammanfattar några av vår kunder hur de upplever samarbetet med Bilförmedlingen.

Logo Thule Group Med Bilförmedlingen får vi ett professionellt och bekymmerslöst avslut av våra företagsbilar när avtalsperioden är slut
- Lennart Mauritzson, Thule Group AB (publ) 2016-03-01 14:47

Logo Midroc Property Development Trygg försäljningsförmedling. Proffsig och ärlig samarbetspartner som ombesörjer försäljning av våra leasingbilar. Snabb, informativ och serviceminded. Vi kan varmt rekommendera Bilförmedlingen. 
- Jeanette Walerian, Midroc Property Development 2016-02-24

Logo-Beijer-Electronics Vi är mycket nöjda med samarbetet med Bilförmedlingen! Bra service och mycket trevlig personal. Bilarna blir sålda snabbt.
- Carina Andersson, Beijer Electronics AB 2016-02-17

Logo Bengtsson Maskin Bengtssons Maskin AB fokuserar och lägger tid på vår egna kärnverksamhet, vår bilförsäljning överlåter vi till dem som är specialister på det. Bilförmedlingen gör det enkelt för oss, hämtar bil på plats, ombesörjer alla åtgärder som krävs, samt få ut pris vi alltid är nöjda med.
- Pål Pullen, Bengtssons Maskin AB 2016-02-16

Logo Ecolux Genom att utnyttja Bilförmedlingen sparar vi både tid och pengar vid avveckling av våra tjänstebilar. Bilförmedlingen har dessutom en mycket hög servicenivå.
- Per Olsson, Ecolux AB 2016-02-15

Logo Rittal
Snabb service, Trevlig personal, Trevligt bemötande, Enkelt att jobba med er, Sätter kunden främst, Ärliga
- Christian Larsson, Rittal Scandinavian AB 2016-02-12

Logo Minol Bilförmedlingen blev det självklara valet för oss när vi skulle byta vagnparken. Vi undersökte vilka som skulle kunna passa oss och valet var lätt. Alltid tillmötesgående, serviceminded, ett telefonsamtal till Lasse så är saken klar. Hämtar bilen, tvättar och gör den iordning för försäljning. Snabb redovisning efter genomförd bilaffär. Vill på det starkaste rekommendera Bilförmedlingen.
- Stefan Skoog, Minol Mätteknik 2016-02-10

Logo Schindler Hiss Schindler Hiss anlitar Bilförmedlingen för att vi vet att de lägger ner det lilla extra för att hitta rätt köpare av våra bilar. På så sätt kan vi fokusera på vår verksamhet, dvs förflytta drygt en miljard människor per dag.
- Per Ericson, Schindler Hiss AB 2016-02-10

Logo Servicekuben Proffsig partner. Bilförmedlingen är en uppskattad samarbetspartner till oss som sköter all vår bilförsäljning. De är proffsiga och kan sin sak. De gör våra bilaffärer trygga.
- Marie-Louise Moberg Andersen, Servicekuben AB 2016-02-03