Sälja bil? Vi hjälper dig att sälja din bil

Bilförmedlingen hjälper dig tryggt och enkelt när du ska sälja din bil. Du slipper jobbet och får bästa möjliga betalt. Fyll i formuläret nedan så tar en bilmäklare kontakt med dig för en kostnadsfri bilvärdering. Mer pengar för bilen.

Intresseanmälan - sälja bil

Jag godkänner hanteringen av mina personuppgifter enligt Bilförmedlingens Integritetspolicy:

Välj Bilförmedlingen när du ska sälja bil

-- Bilförmedlingen är den raka vägen till en bättre bilaffär. Vi har lång erfarenhet (sedan -95), Vi äger inte några bilar själv utan säljer enbart på kommission. Du får en personlig Bilmäklare som tar hand om alla kontakter med spekulanter, sköter förhandlingar och ombesörjer avslut. Vi gör det enkelt att sälja bil. Bilförmedlingen finns representerad i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Ängelholm. Nedan kan ni se vad några av våra uppdragsgivare och kunder tycker.

Vi sköter försäljningen av din bil

Med en bredd på olika typer av fordon såsom Personbilar, Tjänstebilar, Elbilar, Hybridbilar, Tunga fordon, Kommersiella fordon, lätta lastbilar, skåpbilar, veteranfordon, motorcyklar, Husbilar, Husvagnar, Mopedbilar, Släpvagnar, täcker vi in det mesta på hjul som går att sälja. Så fyll i dina uppgifter ovan och låt oss göra en värdering av ditt fordon. Den görs manuellt av våra säljare som tillsammans har över 100 års erfarenhet av försäljning. Att anlita Bilförmedlingen kan vara din bästa och enklaste affär när det gäller att sälja bil.

Sälja bil tryggt och säkert hos Bilförmedlingen

- Bilförmedlingen har sedan 1995 hjälpt både större som mindre företag, privatpersoner, finansbolag, ja helt enkelt alla som behöver hjälp med försäljning av fordon. Som en av de första aktörerna på internet med en interaktiv hemsida, vilket var i framkant sett till den tidens marknadsföring blev det mediala intresset stort. Detta genererade kunder som ville sälja bilar långt utanför det normala upptagningsområdet, där vi redan efter några veckor blev kontaktade av en kund från Kiruna som tyckte det lät spännande att kunna sälja sin bil på detta sätt. Vi vågar efter 25 år i branschen sticka ut hakan och säga att vi kan hjälpa dig till en bättre bilaffär när du ska sälja bil. Vår långa erfarenhet av försäljning och värdering av fordon kommer dig som säljare till godo. Affärsidén med fordonsförmedling har inspirerat andra företag att ta efter och när behovet av transporter inom handel, tjänsteutövning och privatbilism kontinuerligt ökat har försäljningen av nya fordon skjutit i taket. Här har tjänsten att sälja bil genom förutbestämd kommission blivit än mer attraktiv för både den kommersiella sidan som den privata.

Hur säljer jag min bil hos Bilförmedlingen?

Om du vill sälja din bil så är det bara att kontakta din närmsta Bilförmedlare genom att fylla i uppgifterna på Intresseanmälan-sälja bil, eller så är du välkommen att ringa oss. Därefter träffas vi för att göra en besiktning, fotografera din bil, samt komma överens om ett realistiskt försäljningspris. Konstigare än så är det inte att sälja bil via oss.

Vad ska jag tänka på vid försäljning av bil?

Därefter skriver vi avtal om förmedling av bilförsäljning. Vi kontrollerar om det redan finns förfrågningar som motsvarar din bil, samt lägger omgående ut den på vår webbsida. Du kan fortsätta att köra med din bil ända fram tills bilen säljs - förutom när vi måste visa den för seriösa spekulanter. När vi tar in en bil till försäljning fotograferas och dokumenteras den noga. Eftersom vi inte fysiskt förvarar alla bilar hos oss, är det noga att vi har all information så att vi kan beskriva den för en spekulant. Vårt datasystem hanterar alla objekten på ett effektivt sätt och vi behöver bara lägga in uppgifterna på ett ställe, för att sedan exportera dem till våra samarbetspartners. Det ska vara effektivt att sälja bilen via Bilförmedlingen. För att göra ditt beslut ännu enklare när du vill sälja bil, så tar vi hand om all kontakt med potentiella spekulanter, samt att vi sköter alla förhandlingar och avslut. Vi svarar även för den trafikgaranti som lämnas till köparen när bilen säljs. Tack vare detta så finns det stor chans att du får mer betalt för att sälja bilen via oss, än genom en mer traditionell handlare. Med andra ord: Mer pengar för bilen.

Annonsering av din bil

Varje vecka har vi flera hundratusentals besökare som tittar på någon av våra bilar. När du säljer din bil via oss så ansvarar vi för marknadsföringen av den. All vår marknadsföring sker online genom olika samarbetspartners, exempel på partners är: Bytbil, Bilweb, Blocket med flera. Kortfattat så ser vi till att din bil syns på platser med hög chans att sälja bilen.

Kommer vi sälja din bil?

På Bilförmedlingen så har vi ungefär 200 försäljningsuppdrag per månad, och i snitt så säljer vi mer än 80% av de bilarna inom bara 30 dagar. När det kommer till att sälja bil så är vår största marknad privatpersoner, men ca 44% av alla försäljningsuppdrag vi får in är från näringslivet. Med denna statistik så är chansen stor att vi säljer just din bil!

Fler tjänster hos Bilförmedlingen

Bilförmedlingen har nu utökat sina tjänster så att du även kan byta in din bil om så önskas, även om vi normalt inte äger några bilar själv utan huvudsakligen säljer på uppdrag och kommission. Som säljare får man alla fördelar som det innebär att ha en personlig Bilmäklare, vilken tar hand om alla kontakter med spekulanter, sköter förhandlingar, ombesörjer avslut, löser eventuella krediter eller restvärde på leasing. Behöver en köpare hjälp med finansiering så har vi även verktygen för det genom våra samarbetspartners WASA Kredit och DnB Nor. Omregistrering, försäkring och kreditmarkering tar vi också hand om. Utbetalning till dig som kommittent sker snarast efter leverans. Välj Bilförmedlingen nästa gång du ska sälja bil, vi ser till att det går snabbt, smidigt och tryggt till.