Sälja bil - vi hjälper dig att sälja din bil

Bilförmedlingen hjälper dig tryggt och enkelt när du ska sälja din bil. Du slipper jobbet och får bästa möjliga betalt. Fyll i formuläret nedan så tar en bilmäklare kontakt med dig för en kostnadsfri bilvärdering. Mer pengar för bilen.

Intresseanmälan - sälja bil

Jag godkänner hanteringen av mina personuppgifter enligt Bilförmedlingens Integritetspolicy:

Tänk på

- Bilförmedlingen är den raka vägen till en bättre bilaffär. Vi har lång erfarenhet (sedan -95), Vi äger inte några bilar själv utan säljer enbart på kommission. Du får en personlig Bilmäklare som tar hand om alla kontakter med spekulanter, sköter förhandlingar och ombesörjer avslut. Bilförmedlingen finns representerad i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Ängelholm. Nedan kan ni se vad några av våra uppdragsgivare och kunder tycker.

Bakgrund

- Bilförmedlingen har sedan 1995 hjälpt både större som mindre företag, privatpersoner, finansbolag, ja helt enkelt alla som behöver hjälp med försäljning av fordon. Som en av de första aktörerna på internet med en interaktiv hemsida vilket var i framkant sett till den tidens marknadsföring blev det mediala intresset stort. Detta genererade kunder långt utanför det normala upptagningsområdet där vi redan efter några veckor blev kontaktade av en kund från Kiruna som tyckte det lät spännande att kunna sälja sin bil på detta sätt.

Vi vågar efter snart 25 år i branschen sticka ut hakan och säga att vi kan hjälpa dig till en bättre bilaffär när du ska sälja bil. Vår långa erfarenhet av försäljning och värdering av fordon kommer dig som säljare tillgodo. Affärsidén med förmedling har inspirerat andra företag att ta efter och när behovet av transporter inom handel, tjänsteutövning och privatbilism kontinuerligt ökat har försäljningen av nya fordon skjutit i taket. Här har tjänsten att sälja bil genom förutbestämd kommission blivit än mer attraktiv för både den kommersiella sidan som den privata. 

Flera tjänster 

Bilförmedlingen har nu utökat sina tjänster så att du även kan byta in din bil om så önskas även om vi normalt inte äger några bilar själv utan huvudsakligen säljer på uppdrag och kommission. Som säljare får man alla fördelar som det innebär med en personlig Bilmäklare vilken tar hand om alla kontakter med spekulanter, sköter förhandlingar, ombesörjer avslut, löser eventuella krediter eller restvärde på leasing. Behöver en köpare hjälp med finansiering så har vi även verktygen för det genom våra samarbetspartners WASA Kredit och DnB Nor. Omregistrering, försäkring och kreditmarkering tar vi också hand om. Utbetalning till dig som kommittent sker snarast efter leverans. 

Sälja bil - inte bara personbilar

Med en bredd på olika typer av fordon såsom Personbilar, Tjänstebilar, Elbilar, Hybridbilar, Tunga fordon, Kommersiella fordon, lätta lastbilar, skåpbilar, veteranfordon, motorcyklar, Husbilar, Husvagnar, Mopedbilar, Släpvagnar, täcker vi in det mesta som går att sälja på hjul.

Enklare kan det inte bli!

Så följ länken www.bilformedlingen.com/salja-bil och låt oss göra en värdering av ditt fordon. Den görs manuellt av våra säljare som tillsammans har över 100 års erfarenhet av försäljning.
Att anlita Bilförmedlingen kan vara din bästa och enklaste affär när det gäller att sälja bil.