Sälja bil - Vi hjälper dig!

Bilförmedlingen hjälper dig tryggt och enkelt när du ska sälja din bil. Du slipper jobbet och får bästa möjliga betalt. Fyll i formuläret nedan så tar en bilmäklare kontakt med dig för en kostnadsfri bilvärdering. Mer pengar för bilen.

Intresseanmälan - sälja bil


Tänk på

- Bilförmedlingen är den raka vägen till en bättre bilaffär. Vi har lång erfarenhet (sedan -95), Vi äger inte några bilar själv utan säljer enbart på kommission. Du får en personlig Bilmäklare som tar hand om alla kontakter med spekulanter, sköter förhandlingar och ombesörjer avslut. Bilförmedlingen finns representerad i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Ängelholm. Nedan kan ni se vad några av våra uppdragsgivare och kunder tycker.

Bilförmedlingen omdöme / recensioner

Totalt betyg 9,2 (från 0 till 10) baserat på 414 omdömen via Trustpilot. Visar de 10 senaste.

Enkelt och smidigt.
Fördelen med Bilförmedlingen är att man själv inte behöver ha kontakten med alla "däcksparkare" och personer som bara kommer med skambud.

Proffsig bilförmedlare
Mycket nöjd med denna förmedlingstjänst!

Proffsigt
Bra och kunnigt bemötande

Nöjd
Bra bemötande, lyssnar på kunden, kunde ha varit bättre på att återkoppla men annars var det en smidig lösning och affär.

Smidigt
Smidigt sätt att få bilen såld. Korrekt och seriöst bemötande.

Bra service
Fick bra service men man kunde kommunicera extrakostnaderna bättre

Seriösa
Smidigt och seriösa att ha o göra med.

Pålitlig och effektiv bilförmedlingstjänst
Bilförmedlingen i Helsingborg var seriös, tillmötesgående, professionell och effektiv. Som kund känner man sig väl omhändertagen och att man får valuta för den tjänst man betalat för.

Bästa säljare!
Fick såld min bill som jag inte kunde sälja på fyra månader! Rekommenderar.

Enkelt och smidigt
Fick ett bra bemötande och dom kunde ge svar på alla frågor jag hade. Allt sköttes smidigt och proffsigt. De hörde av sig med erbjudanden från köparna och kontrollerade alla erbjudanden med mig innan avslut. Är väldigt nöjd

Se alla omdöme på Trustpilot