Sälja bil - Vi hjälper dig!

Bilförmedlingen hjälper dig tryggt och enkelt när du ska sälja din bil. Du slipper jobbet och får bästa möjliga betalt. Fyll i formuläret nedan så tar en bilmäklare kontakt med dig för en kostnadsfri bilvärdering. Mer pengar för bilen.

Intresseanmälan - sälja bil


Tänk på

- Bilförmedlingen är den raka vägen till en bättre bilaffär. Vi har lång erfarenhet (sedan -95), Vi äger inte några bilar själv utan säljer enbart på kommission. Du får en personlig Bilmäklare som tar hand om alla kontakter med spekulanter, sköter förhandlingar och ombesörjer avslut. Bilförmedlingen finns representerad i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Ängelholm. Nedan kan ni se vad några av våra uppdragsgivare och kunder tycker.

Bilförmedlingen omdöme / recensioner

Totalt betyg 9,1 (från 0 till 10) baserat på 422 omdömen via Trustpilot. Visar de 10 senaste.

Mycket proffsigt
Proffsig handläggning. Tydlig information. Trevlig personal

Proffsigt omhändertagande
Sålde en vanlig lite äldre bil, de kom snabbt fram till ett pris så fungerade för både säljare och köpare, bilen såld på några dagar.

Mycket nöjd !
Jens och Joakim ger ett proffsigt intryck och är mycket trevliga att ha att göra med. En extra poäng för att man som kund slipper "bilhandlarstilen". En liten miss i sammanställningen om bilen, detta påpekade jag och det ordnades snabbt och lätt. Kommer att rekommendera Bilförmedlingen till vänner/kollegor.

Superbra
Mycket bra service och trevligt bemötande

....
.............

De hjälper!
När man inte har tid att hålla på med bilförsäljning och svara på "kompis, sista priset" telefonsamtal, är detta lysande bra alternativ! Synliga kostnader, bättre än bra bemötande från personal och såld bil för rätta pengar - kan man önska mer? Detta var klockrent, enkelt, problemfritt och snabbt! Tack Erik och Robin!

Väldigt snabb försäljning !
Väl mottagna, snabb försäljning, väldigt god service. Rekommenderas.

Enkelt och smidigt.
Fördelen med Bilförmedlingen är att man själv inte behöver ha kontakten med alla "däcksparkare" och personer som bara kommer med skambud.

Proffsig bilförmedlare
Mycket nöjd med denna förmedlingstjänst!

Proffsigt
Bra och kunnigt bemötande

Se alla omdöme på Trustpilot