Alkoholmätare - Scandtest AM800 Premium (SLUTSÅLD)

Alkoholmätare - Scandtest AM800 Premium (SLUTSÅLD)

1 595 kr (exkl. moms 1 276 kr)

SLUTSÅLD. En liten och lättanvänd alkomätare med en mycket tillförlitlig analys av alkoholhalten i utandningsluften. Scandtest AM 800 Premium är utrustad med en riktig bränslecell sensor och är testad enligt de mycket höga EU kraven för privat användning.

Köp här SLUTSÅLD #paylinkbutton#

Testad och godkänd av MHF

Scandtest alkomätare AM800 är testad och godkänd av MHF, Motorförarnas Helnykterhetsförbund. Scandtest AM800 fick betyget ”Pålitlig” för sin väldigt goda mätnoggrannhet samt tydliga instruktioner via ljud och den stora upplysta displayen.

Klarar de nya hårda EU-kraven

AM800 Premium är även testad och godkänd enligt de mycket hårda EU kraven för alkomätare för privatbruk. Detta ger dig säkerhet att du alltid kan lita på mätresultatet, för din och andras säkerhet. Bättre säkerhet finns helt enkelt inte.

Enkel att använda

En knapptryckning och AM 800 är klart att ta emot utandningsprovet. Blås i munstycket och resultatet visas direkt i displayen. Med endast en knapp på instrumentet och information på svenska, enklare kan det inte bli.

Hygieniska och enkla Munstycken

Munstyckena är designade så att de inte kan monteras felaktigt. En distansdel på munstycket hindrar att testpersonens läppar vidrör instrumentet. Distansdelen gör det också enkelt att byta munstycke.

Modern design

Instrumentet levereras i ett praktiskt etui med munstycken och bruksanvisning. Tack vare det lilla kompakta formatet och låg vikt kan instrumentet även bäras i bröstfickan. Den ergonomiska utformningen gör Scandtest AM800 Premium enkel att använda både för vänster och högerhänta

Garanterat nöjd

Scandtest har ett mycket attraktivt pris och vi ger dig hela två års full garanti, är det något fel så skickar du oss din AM 800 Premium så ordnar vi den eller så får du helt enkelt en ny.

Modern design

AM800 Premium är utrustad med en riktig bränslecell och är testad för att klara de mycket höga EU kraven för privat användning 2013. Mätaren har en modern design perfekt för att ha i fickan/väskan, bilen, båten, sommarstugan.

  1. Visar värde 0 till 4% i LCD display
  2. Sensor: Full bränslecell
  3. Felmarginal: ±0.05% vid 0.05%
  4. Vikt 198g (Inklusive batterier)
  5. Storlek 100 (Hög) X 44 (Bred) X 15 (Tjock) mm
  6. 5 st munstycken
  7. 2 st 1,5 v AAA Batterier
  8. Svensk bruksanvisning