Bilförmedlingen upp 12% i skrivna köpeavtal hittills i maj jämfört med samma period 2012

I tider då det är tufft i många bilhallar både när det gäller nytt som begagnat går Bilförmedlingen mot strömmen. Paul Månsson som är ansvarig för Helsingborgskontoret förklarar följande. 

- Genom att vara snabb i bedömningen då det gäller prisbild och eventuell förändring, hur eftertraktade modellerna är, vad som händer i vår omvärld, ja allt som påverkar en köpare får vi många gånger till en affär trots att det generellt säljs mindre. 


Land Rover såld av Bilförmedlingen Helsingborg

- I ett konjunkturläge som vi nu är inne i och som i mångt och mycket påminner om Bankkrisen/Fastigehetskraschen 1992-1995 jobbar vi som alltid hårt med att följa marknaden. Härigenom kan vi hjälpa/råda våra uppdragsgivare i god tid för att få ut mesta möjliga av sin affär. 

Vår slogan "Mer bil för pengarna. Mer pengar för bilen" är fortfarande högst aktuell säger "Pålle" som avslutade första veckan i Maj med att skriva kontorets tionde köpeavtal och då har vi ändå 3 veckor kvar av månaden säger Pålle leende. Så skall ni sälja bil vänd er till Bilförmedlingen, vi hittar köparna.

Postad av: Michael Sunvén Bilförmedlingen Huvudkontoret 2013-05-13 21:18:00