KABE husbilar väljer inbrottslarm från DEFA

Larmet DVS90 från DEFA blir standard på KABE husbilar.
– Detta är några av marknadens finaste husbilar som nu originalutrustas med larm från DEFA, säger Jens Holmström, produktansvarig vid generalagenten KG Knutsson AB.

KABE husbilar väljer inbrottslarm från DEFA
KABE husbilar väljer inbrottslarm från DEFA

Svenska husbilstillverkaren KABE har beslutat att montera billarmet DEFA DVS90 som standard i husbilarna Travel Master 880 och Travel Master 780, från och med årsmodell 2011.

Larmet monteras direkt i fabrik av KABE och skyddar samtliga luckor och dörrar och är även utrustat med rörelsesensor. Larmet styrs av bilens originalfjärrkontroll och blinkar med blått ljus för att visa potentiella tjuvar att husbilen är skyddad med larm.

DVS90 är ett larm som kan anpassas med olika tillbehör efter behov.
– Larmet kan t.ex. kombineras med sök- och spårsystemet DEFA Tracking som skickar larm till ägarens mobiltelefon om det blir inbrott eller låg spänning i batteriet, på www.defa.com kan man sedan se exakt på karta var husbilen är. DEFA Tracking kan även användas som telestart de flesta värmarna på marknaden, säger Jens Holmström.

KABE Travel Master Integrated780 LB är bolagets första helintegrerade husbil, inredd med vinkelkök, sittgrupp, långbäddar, toalett och dusch. Lyxhusbilen KABE Travel Master 880 LT har separat sovavdelning, en hygienavdelning som sträcker sig tvärs över hela bakgaveln, vinkelkök och spis med grill och ugn.

Källa/text: DEFA
Bilder: DEFA

Postad av: Michael Sunvén Bilförmedlingen Huvudkontoret 2011-06-27 12:30:00