Minbil - Full koll på bilen

Bilförmedlingen har tagit fram ett verktyg för administration av bilar. Det passar lika bra för privatpersonen som för företaget. Båda kan på ett enkelt vis ha koll på sina fordon.

Privatpersonen kan föra körjournal, ha koll på sina bilkostnader och skriva ut reseräkning på körda mil i tjänst. Man kan också ha flera Arbetsgivare/uppdragsgivare. T.ex. kan man rapportera till sin förening eller annan uppdragsgivare vad man kört i deras tjänst.

Ansvarig för företagets vagnpark kan lägga till flera bilar, och på varje fordon kan han/hon sedan lägga till flera användare. Användaren för sedan körjournal på körda mil i tjänst och/eller privat körning. Både förare och ansvarig för vagnparken kan föra in kostnader som tillhör fordonet. Det är kanske förarens uppgift att föra in kostanden för drivmedel, medan det är den ansvarige för vagnparken att ha koll på kostnader för försäkring, leasingavgifter m.m.

Från införd information i både ”körjournal” och ”bilkostnader” kan man sedan skapa rapporter. Man kan t.ex. skapa en körjournal för ett fordon och en förare under en viss period. Rapporten kan sedan skrivas ut i både html eller pdf format. Väljer man formatet pdf, kan man enkelt skicka den vidare via E-post.

Ni kan själv testa här genom att skapa ett nytt konto.

PS. tjänsten Minbil är gratis!!

Postad av: Michael Sunvén Bilförmedlingen Huvudkontoret 2012-10-26 17:04:00