Nu slår Bilförmedlingen upp portarna i Göteborg.

- Vi vill finnas på plats och underlätta för våra kunder, säger Michael Sunvén. Därför öppnar Bilförmedlingen upp sin verksamhet i Göteborg från och med den sista april.

Bessemergatan 1 

Bilförmedlingen är en organisation som hjälper företag, kommuner och privatpersoner att sälja deras bilar.
- Vi har funnits på marknaden sedan 1995 och som serviceföretag gäller det att anpassa sig till sina kunder, att utöka verksamheten till nya orter är då ett steg i rätt riktning. Göteborg är en naturlig del eftersom vi redan idag har ett flertal uppdragsgivare härifrån, säger Michael 

Bilförmedlingens nya lokaler ligger på Ringön närmare bestämt på Bessemergatan 1. Ett centralt läge som är lättillgängligt för de flesta kunder oavsett var de befinner sig i Göteborgsområdet. 

Inledningsvis kommer verksamheten att drivas av personal från Bilförmedlingen Helsingborg. Erik Carlsson och Johan Andersson båda med stor kunskap och lång erfarenhet är ansvariga och ytterligare personal ska anställas under sommaren/hösten. 

- Det känns väldigt inspirerande att få inleda vårt tjugonde år som företag med att starta upp i Göteborg säger Michael som tillsammans med Paul Månsson startade Bilförmedlingen.

Postad av: Michael Sunvén Bilförmedlingen Huvudkontoret 2014-04-28 18:34:00