Sälj företagsbilen till Grekland

Med en eurokurs som stadigt legat i runda tal 10,65 har övriga Europas intresse för begagnade tjänstebilar och kommersiella fordon typ Pickuper, Skåpbilar med avdragbar moms stadigt ökat.

Grekland är den senaste av länder i denna växande exportmarknad som köpt bil genom Bilförmedlingen och denna gång var det Bilförmedlingen i Helsingborg som levererade en Ford Transit Pickup till Athen. Övriga länder som vi nu sålt mycket bil till är Finland, Holland, Frankrike, Lettland, Polen, Tyskland, Norge, Danmark.

​Paul “Pålle” Månsson som är en av grundarna till Bilförmedlingen ser en marknad som ger företag med tjänstebilar ännu en möjlighet att kunna få ut bästa möjliga för sin vagnpark. Den svenska beg. marknaden gick generellt ner 8% under juni månad där exportmarknaden istället ökade 5%, juli & augusti har trenden fortsatt även om den svenska marknaden återhämtat sig en del. På vår fråga till “Pålle” vad det är som det säljs mest av till de olika länderna blev svaret:

Det säljs mycket Volvo till Finland, Elbilar/hybridbilar till Norge & Holland men även Belgien, Renault & Peugeot, Citroën till Frankrike, bilar med biogas Polen, Ukraina, samt Finland. ​Att vi sålt ett kommersiellt fordon till Grekland är ännu en indikation på att EU som marknad hela tiden växer.

Vi har alltid kundens bästa för ögonen där bilhandlaren istället vill ha in bilen så billigt som möjligt för att sedan kunna sälja till så högt pris som möjligt. Genom vårt koncept att förmedla bilar har vi sedan 1995 byggt upp ett fantastiskt kundnät i Sverige där vi nu också bygger vidare med nya kundkontakter i hela Europa.

Bilförmedlingen söker nu fler företag som vill få ut mesta möjliga för sin vagnpark, det är lättförtjänta pengar jämfört med traditionellt inbyte hos bilhandlaren.

Kontakta din närmaste representant för Bilförmedlingen i Stockholm, Göteborg, Ängelholm eller Helsingborg, det kommer att löna sig.

Mer pengar för bilen Mer bil för pengarna.

Källa/text:
Bilder: pixabay.com

Postad av: Paul Månsson Bilförmedlingen Huvudkontoret 2019-08-23 08:54:00