Sommar med Combi Camp Valley

Sommar sol och äventyrslystna människor är vad man förväntar sig av sommaren i Sverige, men med tanken på att dagar med sol och värme kan vara onekligt få gäller det att verkligen ta vara på dem. Så här kommer jag med ett tips på hur du och dina polare ska uppleva sommar i Sverige på bästa sätt.

Jag presenterar för er Combi Camp Valley! Den är smidig enkel och framförallt väldigt användbar för ett par dagars semester.

Med denna smarta uppfinning kan du och vem du nu vill ta med dig fara runt genom Sveriges rike för att uppleva svensk sommar på bästa sätt. Antingen stannar man på ett och samma ställe och gör sig hemmastadd där eller packar man helt enkelt ihop och drar vidare på många andra ställen. Finessen med Combi Camp Valley är dess enkla användbarhet som hjälper till att förgylla din sommarsemester (för vem vill egentligen vara den surgubben som inte får upp tältet i ösregn)

För att förgylla er semester ännu mer har jag tagit mig friheten att lista upp några toppbetygs campingplatser som kan vara värda att besöka i sommar.

Nummer 1… Apelviken, Varberg.

Här får man chansen att njuta av strandlivet, ägna sig åt vattengympa eller varför inte ta en kurs vindsurfing? Och skulle man tröttna på campinglivet, ja då är det bara att traska in i en av de mysiga restaurangerna i staden.

Nummer 2… Böda Sand, Öland

På Böda Sand får man lyxen att uppleva en vit finkornig sand med långgrunt vatten. Här finns affärer, after beach och ett sportcamp. Passa på!!

Utöver dessa två toppförslag kan du även passa på att checka in dessa populära campingplatser:

  • Är du en natur människa? Då är Daftö camping resort, Strömstad perfekt för dig.
  • Byske havsbad, Byske.
  • Lysingsbadet Västervik resort, Västervik.
  • Pite havsbad, Piteå
  • Röstånga camping, Röstånga.
  • Sommarvik, Årjäng.

Nu har ni grunden till en förträfflig sommar, lycka till!

Kolla in campingvagnen här https://www.bilformedlingen.com/husvagn/ovrigt/combi/37349

Källa/text:
Bilder: Bilförmedlingen

Postad av: Michael Sunvén Bilförmedlingen Huvudkontoret 2017-06-15 12:16:00