Sverigepremiär för Audi A6 Avant under Stena Match Cup Sweden på Marstrand

När Stena Match Cup Sweden 2011 drar igång 4 juli är Audi för andra året i rad med som samarbetspartner och båtsponsor. Under veckan bjuds besökarna även på Sverigepremiär av nya Audi A6 Avant samt en exklusiv visning av crossovern Audi Q3. Dessutom ska Audibåtens seger från fjolårets celebrity race försvaras – den här gången med hjälp av Sveriges alpindrottning Anja Pärson.

Nya Audi A6 Avant
Nya Audi A6 Avant

Segling är sedan flera år tillbaka ett strategiskt sponsringsområde för Audi som internationellt är engagerad bland annat som titelsponsor till Audi MedCup samt stor partner till Kieler Woche. I Sverige är Audi, utöver engagemanget i Stena Match Cup, även huvudpartner till Audi Dragon Cup.

Nya Audi Q3
Nya Audi Q3

Under årets tävlingar på Marstrand bjuder Audi besökarna på inte mindre än två spännande nyheter. Först ut är Sverigepremiären av en de mest populära familjebilarna på marknaden, nya Audi A6 Avant, som visas i Audiutställningen redan från och med måndagen. Mot slutet av veckan blir det även möjligt att få en exklusiv visning av Audis nya crossover Audi Q3, som kommer att lyftas upp på taket till Strandverket.

Förutom segling i världsklass bjuder Marstrand även på ett spännande ”celebrity race” under fredagen. Seglar på Audibåten gör bland annat en av Sveriges största alpinstjärnor Anja Pärson vars målsättning givetvis är att försvara segern från i fjol då Audibåten, med bland andra Maria Pietilä Holmner och Hans Olsson, seglade in som bästa båt.

Källa/text: Audi
Bilder: Audi

Postad av: Michael Sunvén Bilförmedlingen Huvudkontoret 2011-07-01 12:36:00