Vi önskar er alla en Glad Påsk

Bilförmedlingen önskar alla våra uppdragsgivare, kunder och leverantörer en riktig Glad Påsk. Passar även på att nämna ett par ord om läget och om vår verksamhet.

Bilförmedlingens styrka er hjälpande hand

I tider när allt plötsligt förändras känns det tryggt att veta att Bilförmedlingen finns nära dig. Vi har jobbat med att förmedla fordon i 25 år och varit med om Fastighet & Bankkrisen 92-95, IT-krasch 2000, 11 september 2001, Finanskraschen 2009, vi vet också att alla kriser har föregåtts av många bra år då allt flyter på.

Bild hjälpande hand

Oavsett bra tider eller kristider har vi med vår kunskap och erfarenhet kunnat hjälpa tusentals företag och privatpersoner att få sålt sin bil, mc, husbil m.m. Står du i begrepp att sälja bil så kontakta något av våra kontor för en första förutsättningslös bedömning av marknadsvärdet.

Bilförmedlingen har hittills i April sålt 30 % fler fordon än förra året. Antalet intresseanmälningar sälja bil har ökat med 120% (jämförelseperiod från April 2019)

Tesla Model S, Porsche Cayman, Volvo V70, VW Caddy, VW Amarok, Audi A1 Yamaha FZ1-N (MC) Porsche Macan är några av de märke och modeller som hittills sålts under April.

Bilförmedlingens förklaringsvideo

Gör som tiotusentals andra.

Sälj bilen genom Bilförmedlingen via någon av våra filialer i Stockholm, Helsingborg, Ängelholm, Göteborg. Följ länken https://www.bilformedlingen.com/salja-bil välj kontor och fyll i en intresseanmälan sälja bil och vi kontaktar dig med ett förslag på marknadsvärde.

Källa/text:
Bilder: https://pixabay.com/ och Bilförmedlingen

Postad av: Michael Sunvén Bilförmedlingen Huvudkontoret 2020-04-09 15:34:00